Dan carinske službe obeležen humano i radno

Dan carinske službe Srbije i ove godine obeležen je humanitarnom akcijom dobrovoljnog davanja krvi "Carinici za Srbiju".

Zaposleni sa teritorije Beograda krv daju u Institutu za transfuziju krvi Srbije, dok će dobrovoljni davaoci iz carinarnica to moći da učine u najbližim zdravstvenim centrima, saopštila je Uprava carine.

Za više od jedne decenije u akciji dobrovoljnog davanja krvi učestvovalo je više od 1.000 srpskih carinika, a očekuje se da i ove godine odziv bude značajan, kako u Beogradu, tako i u carinarnicama širom Srbije.

"Odgovorno, dosledno i savesno obavljanje dužnosti i dalje će biti prioritetne vrednosti u radu carinske službe, a sve bolji rezultati koje Uprava carina beleži, najbolji su pokazatelj da te vrednosti poštuje najveći broj naših zaposlenih", rekao je Veselin Milošević, zamenik direktora Uprave carina koji je čestitao kolegama dan službe.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво