Kojići iz sela kod Valjeva dobili novi dom

Troje dece Milana Kojića (49) iz valjevskog sela Popučke, koji je u januaru ove godine nastradao u saobraćajnoj nesreći na pružnom prelazu u tom selu, dobilo je novi dom.

Porodica Kojić živela je u veoma teškim uslovima, u trošnoj kući koja je bila sklona padu, bili su bez struje više od dve godine, jer nisu mogli da je plate.

Pomoć je stigla od Grada Valjeva, od velikog broja humanih ljudi i preduzetnika.

Posebno se na pomoći porodici angažovao predsednik opštine Ub, Darko Glišić, pa je kuća Kojića rekonstruisana od poda do krova, nabavljen je novi nameštaj, televizor i pokućstvo, a dograđene su i nove prostorije.

Zahvaljujući svemu tome, porodica Kojić, maloletna deca Elizabeta, Luka i Jovana sa majkom Marinet, koja se zbog ljubavi sa Filipina doselila u valjevsko selo, moći će da uče kao njihovi vršnjaci i rastu u higijenskim uslovima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво