"Uzmi račun i pobedi" – dobitnica stana Puškaš Suzana iz Kule

U okviru drugog izvlačenja nagrada u drugom krugu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", dobitnica stana u Zemunu je Puškaš Suzana iz Kule. Izvučeno i 12 dobitnika automobila "fijat 500L" i po 10 dobitnika vaučera "Tehnomanije" i "Gomeksa". Spisak dobitnika biće objavljen u roku od tri dana u listu "Politika" kao i na sajtovima Vlade, nagradne igre "Uzmi računi pobedi" i RTS-a.

18.20 Stan u naselju Zemunske kapije dobila je Puškaš Suzana iz Kule. 

18.15 – Dobitnici automobila "fijat 500L" su: Gucu Dregelin iz Deliblata, Mosnak Marija iz Veternika, Kovijanić Vuk iz Kruščića, Perović Milica iz Beograda, Milošević Ivan iz Smedereva, Popović Mira iz Loznice, Vukmirović Pejo iz Beograda, Blesić Petar iz Subotice, Selimović Lejla iz Novog Pazara, Kelemen Ver Eleonora iz Subotice, Pantelić Nada iz Beograda i Milošev Tanja iz Pančeva. 

18.00Vaučere "Tehnomanije" u vrednosti od 60.000 dinara dobili su: Popović Vladimir (poštanski broj 15308), Mijadinović Dejan iz Jagodine, Radovanović Nikola iz Mačvanske Mitrovice, Kulić Ilić Zorica iz Beograda, Danilović Živka iz Despotovca, Lazukić Jovo iz Novog Sada, Nedić Slavomir iz Kraljeva, Petrović Ivan iz Beograda, Vojinović Jasmina iz Smedereva, Grnčarević Vojislava iz Beograda. 

17.46 - Izvučeni dobitnici deset robnih vaučera "Gomeks" u vrednosti od 60.000 dinara: Jovanović Aleksandra iz Niša, Virijević Cica iz Kragujevca, Žarković Milan iz Beograda, Pavlović Rade iz Umčara, Nenić Blagoje iz Stare Pazove, Marjanović Milojka iz Čačka, Dobrić Boško iz Novog Pazara, Mirković Mirko iz Beograda, Čičić Alma iz Nove Varoši i Milenković Saveta iz Niša. 

17.36 - Počelo izvlačenje nagrada.  

Vredne nagrade izvukli su Aleksandra Krunić, Milica Majkić, Uroš Jovčić, Čaba Silađi, Miroslava Najdanovski i Saša Pavlović. 

Gosti su iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku, izvukli srećne dobitnike stana površine 51,24 kvadratna metra u Šumadijskoj ulici br. 13 u Beogradu, 12 putničkih vozila "fijat 500L", 10 robnih vaučera koji se mogu zameniti u prodajnim objektima "Gomeks" i 10 robnih vaučera koji se mogu zameniti u prodajnim objektima "Tehnomanija".

U emisiji su učestvovali i gosti iz privrede koji su, između ostalog, govorili na temu sive ekonomije i značaju ove nagradne igre i kampanje za celokupnu akciju.

Izvlačenje svih nagrada nadzirala je petočlana Komisija nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". U izvlačenju su mogli da učestvuju fiskalni računi i slipovi koji su pristigli do petka, 13. aprila, kao i sve koverte koje su učestvovale u prethodnim izvlačenjima.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu Politika u sredu 18. aprila, kao i na internet stranicama Vlade Republike Srbije, nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" i Radio-televizije Srbije.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri. Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2018" deo je edukativne kampanje u Godini borbe protiv sive ekonomije, čiji je cilj podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulisanje bezgotovinskih plaćanja i jačanje motivacije za poštovanje propisa. To je jedna od mera Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво