Imreu Baranjiju uručeni ključevi stana

Dobitniku stana trećeg javnog izvlačenja nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018. – prvi krug" Imreu Baranjiju ključeve novog stana uručio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević.

Zoran Đorđević je rekao da se Srbija bori protiv sive ekonomije, da je ta borba započeta u vladi Aleksandra Vučića, ali i da je nastavljena kada ju je Ana Brnabić preuzela.

"Mogu vam dati obećanje da ćemo još aktivnije i bolje nastaviti da se borimo protiv svega toga. Korist će imati cela država i svi građani. Pozivam građane da nastave da učestvuju u nagradnoj igri, jer sledi drugi krug sa većim nagradnim fondom", rekao je Đorđević.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je da svako može da bude učesnik finansijske konsolidacije i stabilizacije svoje države.

"Dovoljno je samo da uzmemo račune, da se svi zajedno borimo protiv sive ekonomije, koja direktno utiče na to da imamo više ili manje obdaništa, škola, bolnica, domova zdravlja, bolje puteve i slično. Od nas samih zavisi hoćemo li imati više para u budžetu i te pare koristiti za onu svrhu koju građani očekuju da imaju", objasnio je Vučević.

Imre Baranji je od danas vlasnik dvoiposobnog dupleks stana od 116 kvadrata u Ulici Boška Petrovića u Novom Sadu.

"Nisam gledao izvlačenje, bio sam nečim drugim obuzet, ali su mi počeli javljati telefonom", istakao je Baranji.

Kaže da još nije razmišljao šta će sa stanom, kao i da će se to dogovoriti sa decom.

"Njih je dvojica, pa ćemo videti sa njima šta ćemo i kako ćemo", dodao je Imre Baranji.

Vlada Srbije je usvojila Pravila za drugi krug novog ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018" u kojem će nagradni fond biti 139.875.730 dinara sa uračunatim PDV-om, a obezbeđen je iz budžeta Srbije i od privrede okupljene u Savezu za fer konkurenciju u Naledu.

Propozicijama su predviđena četiri javna izvlačenja dobitnika nagrada, a sve koverte koje su prispele u prvom krugu nagradne igre učestvovaće i u drugom krugu.

Paralelno sa nagradnom igrom teče i takmičenje opština i gradova u broju prikupljenih fiskalnih računa i slipova. Kako bi svi imali podjednaku šansu da pobede, opštine i gradovi su podeljeni prema broju stanovnika u tri takmičarske grupe – male, srednje i velike.

Baranji: Ovo je prvi put da sam dobio nešto

Srećni dobitnik stana Imre Baranji ušao je u svoju novu nekretninu od 116,5 kvadratnih metara na Novom naselju u Novom Sadu.

Nakon što je razgledao komforni dupleks, Imre je sa ushićenjem ponovio da je i dalje u neverici, a opremanje stana, kako navodi, ostaviće supruzi i deci.

Srećni dobitnik je rekao da je njegova supruga poslala dvadesetak koverata sa po deset fiskalnih računa, ali da niko nije očekivao da bi stan u Novom Sadu mogao da postane baš njihovo vlasništvo.

"Učestvovao sam u mnogim nagradnima igrama, ali ovo mi je prvi put da sam dobio nešto", kazao je presrećni Baranji.

U tom dupleksu koji poseduje veliku terasu sa koje se pruža pogled na Novi Sad, najverovatnije će stanovati Imreova dvojica sinova, a oni će imati priliku da uživaju u prostranom stanu nove gradnje.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво