Stefanović sa policajcima Uba, Lajkovca i Mionice

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović posetio je policijske stanice u Ubu, Lajkovcu i Mionici gde je razgovarao sa policijskim službenicima o bezbednosnoj situaciji u ovim opštinama.

"Interesuje me kakvo je realno stanje na terenu, ali i šta to Ministarstvo unutrašnjih poslova još može da uradi da olakša posao policijaca. Drago mi je da vidim da smo uspeli da osavremenimo i unapredimo određene kapacitete policije u ovim opštinama, pre svega nabavkom novih vozila, dok u Ubu od 2015. godine imamo i novu zgradu policijske stanice koja ispunjava sve neophodne standarde", rekao je ministar.

 

Stefanović je istakao da Ministarstvo unutrašnjih poslova želi novim ulaganjem u opremu, obuke, kurseve i treninge da unapredi zaštićenost policijskih službenika, ali i njihovu efikasnost koja će doprineti i poboljšanju bezbednosti građana.

"Drago mi je da na teritoriji Policijske uprave Valjevo nema većih problema i izvršenja težih krivičnih dela i drago mi je da vidim da policajci razumeju da je potrebno da ulože dodatni napor kako bi građani osetili njihovu posvećenost, ali, takođe, želim i da građani shvate koliko je težak posao koji policajci svakodnevno obavljaju", naglasio je ministar Stefanović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво