Dobitniku stana "Uzmi račun i pobedi" uručeni ključevi

Urošu Protiću iz Arilja, dobitniku stana u drugom ciklusu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", danas su svečano uručeni ključevi od stana.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, pozvao je građane da učestvuju, jer, kako je rekao, to doprinosi boljem životu svih naših građana.

"A mi u vladi Srbije ćemo se truditi da maksimalno transparentno taj novac utrošimo i da građani vide kako i na koji način imaju koristi od svega toga", rekao je ministar.

Najbolja potvrda toga da se radi dobar posao jeste, kaže ministar, jeste i to što mu je srećni dobitnik Uroš rekao da je sada u Arilju prava pomama za slanjem fisklanih računa.

Srećni dobitnik Uroš Protić iz Arilja zahvalio je svima i dodao da je predivan osećaj i da se nikada lepše u životu nije osećao.

"Hvala svima, ja nisam navikao na ovoliku pažnju. Predivan je osećaj. Hvala svima koji su organizovali igru, i zbog same akcije koja doprinosi smanjenju sive ekonomije, a i zbog toga što sam ja dobio stan, nikada mi se to nije desilo u životu i nikada se nisam lepše osećao", rekao je Protić.

Kako dodaje, nije verovao u "tako nešto", i sada želi da razuveri ostale koji misle da je igra nameštena - da nije.

"Vidim da ima mnogo ljudi koji ne veruju da je ovo stvarno, misle da je namešteno i hoću sve da uverim da se ovo stvarno dešava i ako ne verujete, slobodno dođite u Arilje i pitajte bilo koga ko mene poznaje i reći će vam da li je to istina. Osećam se fenomenalno i jedva čekam da se uselim u stan", kaže srećni dobitnik.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво