Još šest izvlačenja igre "Uzmi račun i pobedi"

Do kraja nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" biće još šest izvlačenja. Očekuje se preko deset miliona koverata. Do sada je u Glavni poštanski centar u Beogradu stiglo 3.320.000 pošiljaka.

Sve pošiljke koje se predaju u pošti ili ubace u sanduče evidentiraju se, žigošu, prebrojavaju i šalju u Glavni poštanski centar u Beogradu. Tu dnevno pristiže između 200.000 i 300.000 pošiljaka za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi".

O bezbednosti pošiljaka brinu poštanski radnici. Glavni poštanski centar u Beogradu pokriven je sa 200 kamera, a svake nedelje u pratnji policije pošiljke se šalju u studio gde je izvlačenje.

"Bezbednost pošiljaka i nepovredivost sadržaja pošiljke osnovni su postulati kojima se 'Pošta Srbije' rukovodi u svom poslovanju. Ne samo postulati nego i zakonska obaveza", naglašava Goran Đerić, direktor funkcije usluga "Pošte Srbije".

Za sve nedoumice besplatno možete da pozovete broj 0800/012018. Do sada je to uradilo 860 građana. Najviše ih je interesovalo da li su ispravni računi ili slipovi koje šalju i kako da pravilno popune kovertu.

"Kovertu za nagradnu igru ćete pravilno popuniti tako što ćete sa ove prednje strane napisati 'Uzmi račun i pobedi 2018'. To je dovoljno, čak i ako imate ova predefinisana polja. Sa zadnje strane, gde se koverta otvara, potrebno je upisati ime i prezime, adresu iz ličnog dokumenta i kontakt telefon. Dakle, to je telefon preko kojeg ćemo vas pronaći", objasnio je Ivan Radak iz Naleda.

U nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" prošle godine učestvovalo je 37 odsto građana Srbije. Poslato je osam i po miliona koverata. Ovogodišnji cilj je da se ta brojka nadmaši.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара