Dobitnica stana: Još uvek nisam svesna šta se dogodilo

Srećna dobitnica stana u Beogradu u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" Dejana Lukić iz Zemuna rekla je za RTS da se nije nadala dobitku.

Dejana je rekla da još uvek nije svesna šta se dogodilo. Kaže da je sa mužem gledala prenos uživo i da je prvo opazila da je izvučen njen koverat.

Kako je istakla, skrenula je pažnju mužu u na kraju su zajedno videli da je ona dobitnica.

"Iskreno govoreći, nije mi palo na pamet, sumnjala sam da to može da se desi, ali se desilo", rekla je Dejana.

Istakla je da stižu prijatelji sa kojima će proslaviti večerašnji dobitak.

Dejana je dobila dvosoban stan u beogradskom naselju Braće Jerković. Osim stana, u prvom izvlačenju u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" izvučeno je i 12 automobila "fijat 500l" i po deset vaučera "Tehnomanije" i DIS-a.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи