Stiglo više od 700.000 koverata za igru "Uzmi račun..."

Podaci Pošte Srbije pokazuju da je, zaključno sa 22. februarom, poslato 707.108 koverata sa fiskalnim računima ili slipovima, koje konkurišu za vredne nagrade u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2018".

Pošta Srbije u saoštenju podseća da sa svojom široko rasprostranjenom i svuda dostupnom mrežom, obezbeđuje svim građanima jednaku priliku da okušaju sreću.

Građanima je na raspolaganju 1.500 poslovnica širom Srbije, kao i 2.000 poštanskih sandučića, gde mogu predati pošiljke za učešće u nagradnoj igri, bez plaćanja poštarine, navedeno je u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се