Do kraja 2020. u Kraljevu 366 porodica dobija krov nad glavom

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture obezbedilo je na svom razdelu sredstva u 2018. za projekat stambene obnove nakon zemljotresa u Kraljevu, a radovi na izgradnji prve zgrade sa 106 stanova počeće do kraja marta.

Izgradnjom četiri zgrade za ukupno 366 porodica trajno će biti rešeno stambeno pitanje građana Kraljeva čiji su stanovi oštećeni u zemljotresu 2010, navodi se u saopštenju ministarstva.

Početak izgradnje druge zgrade očekuje se krajem 2018, a treće i četvrte krajem 2019. godine. Plan je da do kraja 2020. radovi na sve četiri zgrade budu završeni.

U decembru 2017, na osnovu tendera koji su sproveli Ministarstvo kao finansijer i Grad Kraljevo kao investitor projekta, izabran je izvođač radova na ovom projektu, koji se realizuje iz zajma Razvojne banke Saveta Evrope, vrednog osam miliona evra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи