Počela podela personalizovanih senior kartica

Prvih 40.000 penzionera, korisnika senior kartica, dobilo je personalizovane kartice, umesto dosadašnjih nepersonalizovanih, privremenih, izjavio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Njima su te kartice poslate na kućnu adresu, a u sredu će još 20.000 penzionera dobiti svoje personalizovane kartice, a sa tim će se nastaviti dok svi članovi kluba, a za sada ih je više od 200.000, ne dobiju kartice sa svojim imenom i prezimenom.

Mali je objasnio je da će, zajedno sa karticama, penzioneri dobiti i spisak svih maloprodajnih objekata i preduzeća partnera tog projekta, kako bi na jednom mestu imali sve podatke o tome gde i kolike popuste mogu da ostvare.

"U ovom trenutku imamo više od 800 maloprodajnih mesta, i više od 200 kompanija koje su članovi ovog kluba", kazao je gradonačelnik.

Mali je dodao se taj broj svakim danom povećava, kao što se povećava i broj sugrađana koji postaju deo Senior kluba, u kome je, prema njegovim rečima, trenutno više od 200.000 penzionera.

"Ovo je sjajan primer kako Gradska uprava i penzioneri mogu lepu stvar da urade, kako gradimo osećaj da svi pripadamo ovom gradu", istakao je gradonačelnik.

Podsetio je da se radi o besplatnoj kartici, sa kojom penzioneri, kada posećuju maloprodajne objekte koji učestvuju u projektu, ostvaruju uštedu srazmernu trinaestoj penziji.

Mali je pozvao najstarije sugrađane da posete Sajam za treće doba, na kojem će se pričati o senior karticama, ali i o svim manifestacijama i programima koji postoje za njih.

Gradonačelnik je istakao i da će penzioneri u svakom delu grada imati bar po jedan klub, kako bi imali mesto na kome će da provode slobodno vreme, rekreiraju se, a gde će, dodaje, biti organizovan veliki broj manifestacija.

broj komentara 0 pošalji komentar