Beograd na vodi: Radovi prema planu, na proleće prva useljenja

Radovi na gradilištu "Beograda na vodi" tekli su u protekloj godini u skladu sa planiranim rokovima, a na proleće je planirano useljenje prvih stanara, saopštila je kompanija "Belgrade Waterfront".

Na proleće su planirana useljenja u prvu stambenu zgradu, BW Residences, započeti su glavni radovi na najvećem tržnom centru u regionu, BW Gallery, koji će biti otvoren 2020. godine, a počela je i prodaja The Residences at The St. Regis Belgrade, luksuznih brendiranih St. Regis stanova, prvih u Evropi, navodi se u saopštenju kompanije.

Generalni direktor kompanije "Beograd na vodi" Nikola Nedeljković napominje da su premašena očekivanja kada je u pitanju prodaja, zbog čega će BV u ovoj godini početi da radi na novim projektima, koji će, kako je saopšteno, doprineti razvoju prestonice.

U toku su i radovi na stambenim zgradama BW Parkview i BW Vista, visokim po 82 metra, a useljenje stanara u ove dve zgrade planirano je za 2019. godinu.

Nakon što je završeno postavljanje šipova za Kulu Beograd, uskoro kreću i glavni radovi na tom centralnom delu "Beograda na vodi", dodaje se u saopštenju.

Kula će ugostiti ekskluzivni brend St. Regis, koji će u okviru te građevine otvoriti svoj sedmi hotel u Evropi, čime će se Beograd naći u društvu najprestižnijih evropskih gradova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи