Popović: Sve o KRIK-u sam već rekao, novac u humanitarne svrhe

Ministar bez portfelja zadužen za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović kazao je da će sav novac od presude protiv istraživačke mreže KRIK uplatiti u humanitarne svrhe za potrebe dece bez roditelja.

Nenad Popović je posetio kompaniju "Šnajder elektrik DMS" u Novom Sadu, gde je novinarima rekao da je siguran da će sud presuditi u njegovu korist.

Na pitanje novinara zašto se u tužbi protiv KRIK-a ne pominje to što je ta istraživačka mreža navela da ministar bez portfelja ima fime u svom vlasništvu u ofšor zonama, Popović je ponovio da su sve njegove kompanije registrovane u Evropi i Rusiji, te da ne želi da se meša u sudski postupak. 

"Ostavimo to sudu... Sve o KRIK-u sam već rekao", kazao je Popović.

KRIK je, naime, objavio tekst o "Rajskim papirima", gde se navodi da Popović poseduje kompanije u ofšor zonama. 

Ministar je te navode demantovao, a potom i tužio tu istraživačku mrežu zbog, kako je navedeno, objavljivanja lažnih informacija.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво