Kinezi ne prekidaju praksu darivanja, paketi penzionerima Železare

Direktor "Hbis grup Srbija" Sihai Song uručio je Božićne pakete sa namirnicama domaćinstvima penzionera koji su napustili kompaniju.

Kompanija je obezbedila 130 paketa namenjenih bivšim kolegama koji su se penzionisali u 2017. godini i porodicama radnika koji su preminuli prošle  godine. Božićni paketi su podeljeni 4. i 5. januara u Smederevu i u Šapcu.

"Drago mi je što mogu da pomognem penzionerima naše kompanije da predstojeće praznike i početak godine provedu bezbrižnije i lepše. Praksa darivanja penzionera postoji u Kini i mi smo, vođeni time, organizovali ovu akciju i u Srbiji, gde rade pogoni naše železare", rekao je Song.

U porodicama nekadašnjih radnika Železare ova akcija izazvala je najpozitivnije emocije.

"Drago nam je što nismo zaboravljeni", "Ova vaša pažnja, više možda i od vrednosti paketa, nam mnogo znači", "Želimo našoj kompaniji, u kojoj smo takoreći do juče radili, da se i dalje razvija", samo su neke od reči zahvalnosti kojima su ljudi uzvratili na poklon paket.

Jedan broj ovih paketa danas je, takođe lično, uručio i generalni direktor "Hbis grup Srbija" Đun Džao.

Vrednost paketa iznosi 12.000 dinara.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво