Kinezi ne prekidaju praksu darivanja, paketi penzionerima Železare

Direktor "Hbis grup Srbija" Sihai Song uručio je Božićne pakete sa namirnicama domaćinstvima penzionera koji su napustili kompaniju.

Kompanija je obezbedila 130 paketa namenjenih bivšim kolegama koji su se penzionisali u 2017. godini i porodicama radnika koji su preminuli prošle  godine. Božićni paketi su podeljeni 4. i 5. januara u Smederevu i u Šapcu.

"Drago mi je što mogu da pomognem penzionerima naše kompanije da predstojeće praznike i početak godine provedu bezbrižnije i lepše. Praksa darivanja penzionera postoji u Kini i mi smo, vođeni time, organizovali ovu akciju i u Srbiji, gde rade pogoni naše železare", rekao je Song.

U porodicama nekadašnjih radnika Železare ova akcija izazvala je najpozitivnije emocije.

"Drago nam je što nismo zaboravljeni", "Ova vaša pažnja, više možda i od vrednosti paketa, nam mnogo znači", "Želimo našoj kompaniji, u kojoj smo takoreći do juče radili, da se i dalje razvija", samo su neke od reči zahvalnosti kojima su ljudi uzvratili na poklon paket.

Jedan broj ovih paketa danas je, takođe lično, uručio i generalni direktor "Hbis grup Srbija" Đun Džao.

Vrednost paketa iznosi 12.000 dinara.

broj komentara 2 pošalji komentar
(nedelja, 07. jan 2018, 09:22)
Ненад [neregistrovani]

Браво

Веома лепа прича и драго нам је што железара и даље има друштвену одговорност.Ова железара је међу највећим извозницима у Србији и штета што нема више прича о радницима и самом граду. Хвала вам, поздрав.

(petak, 05. jan 2018, 19:26)
anonymous [neregistrovani]

Лепо

Леп гест.