Donacija Grada Prihvatilištu za odrasla i stara lica

Sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević i vršilac dužnosti sekretara za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš posetili su Prihvatilište za odrasla i stara lica i tom prilikom uručili donaciju u vidu bele tehnike.

Nataša Stanisavljević je rekla da su tri ustanove socijalne zaštite u Beogradu, na inicijativu gradonačelnika Siniše Malog, dobile donaciju u vrednosti od 1,8 miliona dinara.

"Sve tri ustanove su dobile belu tehniku u iznosu od po 580.000 dinara. Svaka ustanova je dobila ono što su istakli kao potrebu i što su smatrali da im je neophodno za predstojeću zimu, ali i za normalno funkcionisanje", rekla je Stanisavljevićeva.

Darko Glavaš je naveo da se Grad Beograd do sada pokazao kao "film frendli" destinacija, pa je tako ova donacija u Skupštinu grada došla zahvaljujući Producentskoj kući "Work in Progress". 

Dodaje da je sa tom produkcijskom kućom do sada realizovano nekoliko projekata.

"Ovo je jedan od dodatnih načina da nam zahvale, ali i istaknu socijalni status, koji je neophodno imati pri realizaciji velikih projekata", naglasio je Glavaš.

Vršilac dužnosti direktora Prihvatilišta za odrasla i stara lica Nevenka Nikić Simatković zahvalila je Skupštini grada i resornom sekretarijatu na razumevanju i donaciji i poželela da takvih akcija bude još u narednoj godini.

"Ovo što smo dobili je upravo ono za čim smo i iskazali potrebu tokom godine. U pitanju su sredstva za edukaciju i higijenu. Dobili smo frižider, zamrzivač, kompjutere, klime, usisivače, pegle", navela je v. d. direktora, saopštila je Informativna služba Grada Beograda.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво