"Medijska strategija mora biti doneta do kraja godine"

Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević izjavio je da Medijska strategija mora biti doneta do kraja godine i da nije dobro da se politika meša u izradu ovako važnog dokumenta.

"Do sada smo isticali da je naš plan da Medijska strategija bude gotova do kraja godine i nadam se da će se to obećanje ispuniti", rekao je Vladan Vukosavljević.

S obzirom na novonastalu situaciju, da su neka medijska udruženja izašla iz radne grupe za izradu ovog dokumenta, ministar je rekao da razlozi zbog kojih su pojedina udruženja izašla iz radne grupe, političke prirode.

"I dalje smo otvoreni za svaku vrstu sugestije i predloga i ohrabrujemo sve učesnike u medijskom prostoru da se način reprezentativnosti priključe izradi strategije koja bi morala da bude gotova do kraja godine", rekao je Vukosavljević.

Dodao je da nije dobro da se politika meša u ovakve strateške stvari kao što je izrada Strategije.

"Nažalost, to se ponekad dešava. Medijska strategija je nešto što treba da važi godinama ispred nas. Sitna ili krupna nezadovoljstva ne bi smela da utiču na izradu ovog dokumenta", zaključio je Vukosavljević.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво