Beogradska arena će pet godina nositi naziv "Štark arena"

Naslovno sponzorstvo "Beogradske arene" biće dodeljeno "Atlantik grupi", a najveća dvorana u prestonici narednih pet godina nosiće naziv "Štark arena", po poznatom domaćem brendu, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.

Grad Beograd i Arena Beograd d. o. o. doneli su odluku da je ponuda "Atlantik grupe" najpovoljnija.

U narednih 15 dana "Arena Beograd" će zaključiti ugovor o naslovnom sponzorstvu, kojim će se detaljnije regulisati prava i obaveze sponzora i Arene.

"Beogradska arena će nositi naziv po poznatom domaćem brendu, i to nam je veoma važno. U ovom objektu održane su velike privredne, političke, zabavne i kulturne manifestacije i od velikog je značaja za Grad Beograd. Malo gradova u ovom delu Evrope može da se pohvali ovakvim zdanjem", rekao je gradonačelnik Siniša Mali.

Na nama je, ističe Mali, da kontinuirano organizujemo što veći broj manifestacija i događaja, kako bi ona poslovala što bolje i bila još bolje pozicionirana.

"Arenu očekuju velike investicije sledeće godine, a ulagaćemo u najsavremeniju opremu koja će biti spremna do Fajnal fora u maju. Ovaj objekat će imati medijsku kocku, novo ozvučenje, novo led osvetljenje", najavio je gradonačelnik Beograda.

Potpredsednik "Atlantik grupe" Neven Vranković rekao je da je "Štark" simbol pažnje, brige i prijatelstva.

Prema njegovim rečima, "Atlantik grupa" izuzetno je zadovoljna ishodom konkursa za glavnog sponzora Beogradske arene.

"Brendovi koje ‘Atlantik‘ okuplja u svom portfoliju imaju dugu tradiciju kvaliteta, a najdublje korene je pustio ‘Štark‘ - simbol pažnje, brige i prijateljstva koje predstavlja i prepoznatljivi simbol ‘Štarkovog‘ srca. Iste ove vrednosti ćemo promovisati i u našem partnerskom projektu ‘Štark areni‘", rekao je Neven Vranković.

Komisija za sprovođenje javnog poziva za izbor naslovnog sponzora objavila je u junu javni poziv na koji su mogla da se jave domaća i strana pravna lica.

Sva prava koja stiče sponzor, po osnovu sponzorskog ugovora, ograničena su na period od pet godina od dana preciziranog ugovorom o sponzorstvu, navedeno je u saopštenju.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво