Porodica Petrović zahvalila na pomoći

Dobrila Petrović, čija je porodica sinoć iseljena od strane sudskih izvršitelja iz stana u Njegoševoj ulcii u Beogradu, navela je u izjavi da će njena porodica imati krov nad glavom u narednih godinu dana zahvaljujući pomoći SNS-a.

"U svoje i ime moje porodice koja je noćas iseljena od strane sudskih izvršitelja iz stana u Njegoševoj 65 zahvaljujem se predsedniku Vučiću i članovima SNS-a sa Vračara za pomoć koju je dobila moja porodica", navela je Dobrila Petrović u pisanoj izjavi koju je dostavila Informativna služba Skupštine grada.

Istakla je da će, zahvaljjući pomoći koju su prikupili članovi SNS-a, njena porodica imati krov nad glavom narednih godinu dana.

Objašnjava da agonija njene porodice traje godinama jer protiv sebe imaju advokata koji, navodi, "može sve da završi na sudu".

"Godinama obilazimo pragove državnih institucija i niko nam nije pomogao. Ne znam ni sama koliko puta sam tražila prijem kod bivšeg predsednika opštine Vračar Kuzmanovića koji nikada nije imao vremena da me primi. Opština je dok je on bio predsednik 2007. godine odbila da se umeša u spor i o tome je obavestila sud i tako nas je ostavila na milost i nemilost surovom advokatu koji može sve u sudu", navela je Petrovićeva.

Zahvalila je i svim ljudima koji su se sinoć okupili da spreče iseljavanje, ali tu, dodaje, nije bilo mesto ljudima iz DS-a Kuzmanoviću i Tatiću koji nisu hteli da je prime dok su vodili opštinu Vračar.

"Kuzmanović i Tatić su krivi zato što je opština Vračar 2007. godine odbila da se umeša u moj spor i zato što sam danas ja, moja ćerka Snežana i naša deca danas na ulici", ukazala je Dobrila Petrović i još jednom zahvalila svima koji su na predlog predsednika Vučića za nekoliko sato prikupili pomoć.

broj komentara 0 pošalji komentar