Humanitarna aukcija za pomoć malom Nemanji

Aukcija "Svim silama za Necu" biće održana sutra u sali hotela "Zira" s početkom u 19 časova, a cilj je prikupljanje novčanih sredstava za nastavak lečenja sedmogodišnjeg Nemanje Damčevića, kojem je u maju otkriven maligni tumor na mozgu.

Početkom juna Nemanja je operisan na Klinici za neurohirurgiju KCS-a i već tri meseca se nalazi na klinici u Parizu, saopštio je Sekretarijat za informisanje Grada Beograda i dodao da je, nažalost, bolest nepredvidiva, iscrpljujuća i zahteva dugotrajno lečenje.

Organizatori aukcije su rođaci i prijatelji porodice koji se nadaju da će Nemanja iz ove utakmice trijumfovati kao pobednik, piše u saopštenju.

Na aukciji će se naći kapa i lopta sa potpisima vaterpolo reprezentacije, dres i lopta sa potpisima odbojkaške reprezentacije, lopta ili dres sa potpisima košarkaške reprezentacije, lopta i dres sa potpisom Dragana Džajića Džaje.

Zatim, na aukciji će biti i tri dresa fudbalske reprezentacije sa potpisima Slavoljuba Muslina, Zorana Tošića i Đorovića, patike sa potpisom Vlade Divca, dres Partizana sa potpisom Žarka Paspalja, dres sa potpisom Ane Dabović, kapa Vanje Udovičića, dva potpisana dresa fudbalskog kluba Anderleht.

Takođe, biće ponuđeni i dres FK Čikago fajer Bastijana Švajnštajgera, dresovi FK Crvena zvezda i FK Partizan sa potpisima igrača, dres i rukavice sa potpisom Vladimira Stojkovića, golmana FK Partizan, zatim dres Nikole Lazetića, tri dresa Zorana Bate Mirkovića (dresovi reprezentacije, FK Fenerbahče i Montevideo koji je nosio tokom humanitarne utakmice), zatim dres FK Parma Save Miloševića, dres FK Sampdorija Bratislava Živkovića, kao i dres Viljareala Igora Taševskog.

Takođe, na aukciji će se naći i slika Mome Kapora, monografija grupe Van Gog "Tragovi prošlosti" i majica sa potpisom Zvonimira Đukića Đuleta, te haljina kreatora Igora Todorovića, navodi se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво