Direktorka Centra za socijalni rad razrešena dužnosti

Skupština grada razrešila je dužnosti v. d. direktorku Gradskog centra za socijalni rad Mikainu Stevanović i imenovala Zoricu Pavlović za v. d. direktora tog Centra na najduže jednu godinu.

Kako se navodi u obrazloženju, imajući u vidu tragične događaje koji su se desili u dva odeljenja u Gradskom centru za socijalni rad u Beogradu, na Novom Beogradu i Rakovici, gradonačelnik Siniša Mali se 13. jula obratio Ministarstvu za rad, zapošljvanje, boračka i socijalna pitanja sa predlogom za razrešenje Mikaine Stevanović.

Resorno ministarstvo je dalo saglasnost za razrešenje v. d. direktorke, a zatim je Upravni odbor Gradskog centra za socijalni rad 21. jula doneo odluku kojom prestaju ovlašćenja Mikaine Stevanović.

Odbornici su tu odluku doneli po kratkom postupku, kao i odluke o razrešenju i imenovanju još nekoliko direktora i v. d. direktora i članova upravnih i nadzornih odbora u pojedinim gradskim preduzećima i ustanovama.

Ispred centra za socijalni rad na Novom Beogradu u julu ove godine Milan Lovrić ubio je svoji bivšu suprugu Olgu Lovrić kamenom na očigled njihovih troje mloletne dece.

Marko Nikolić ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio je četvorogodišnjeg sina Mihaila i bivšu suprugu Maju Đorđević, a povredio troje zaposlenih u Centru.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи