U bloku 45 protest građana zbog benzinske pumpe

U Novobeogradskom Bloku 45 održano je protestno okupljanje građana povodom početka gradnje nove benzinske pumpe a pokrenuto je i potpisivanje peticije kako bi se zaustavila gradnja i koju će predati nadležnima.

Građani se protive izgradnji pumpe i pratećih sadržaja, rezervoara, pretakališta za tečni naftni gas i kaveza sa plinskim bocama u neposrednoj blizini stambenih zgrada i na oko 150 metara od škole.

Kako je rečeno na skupu to bi bila peta pumpa na prostoru od dva kilometra duž ulice Jurija Gagarina i zahteva se da se gradnjom prekine.

Smatraju da je nebezbedno graditi pumpu na tom mestu i toliko blizu zgradama i školi ali isto tako i da je pumpa nepotrebna.

Kao organizatori protesta oglasili su se Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd i portal Blokovi. koji su pozvali građane na solidarnost u ovakvim slučajevima.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи