Predlog za zajedničku inicijativu Srbije i Crne Gore za pristup fondovima EU

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević razgovarao je sa crnogorskim ambasadorom Branislavom Mićunovićem o unapređenju saradnje iz nadležnosti ministarstva, kao i pokretanju zajedničke inicijative za pristup dodatnim fondovima EU.

Đorđević je upoznao ambasadora sa trenutnom situacijom u Srbiji po pitanju rada i socijalne zaštite i informisao ga o potrebi da zemlje regiona, koje su procesu evropskih integracija, pokrenu zajedničku inicijativu za pristup dodatnim fondovima EU radi realizacije neophodnih reformskih programa, saopšteno je iz Ministarstva.

Đorđević je zahvalio i na svoj dosadašnjoj pruženoj pomoći i podršci, imajući u vidu da je Crna Gora veoma važan partner Republike Srbije u svim oblastima.

Tokom sastanka potvrđeni su dobri bilateralni odnosi i prostor za unapređenje saradnje, po ovom i drugim pitanjima, koja su u nadležnosti Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Mićunović je istakao da postoji prostor za dalji razvoj saradnje i naglasio da će Ambasada, u okviru svojih mogućnosti, pružiti pomoć i podršku kako bi se postojeći dobri odnosi dve zemlje dodatno unapredili u narednom periodu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво