Đorđević pozvan na konferenciju o borbi protiv dečjeg rada u Argentini

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević sastao se u Beogradu sa ambasadorom Argentine u Beogradu, Rikardom Fernandesom, koji ga je pozvao da učestvuje na Konferenciji o borbi protiv dečjeg rada, koja će biti održana u novembru u Buenos Ajresu.

Konferencija, kako je saopšteno iz ovog resora, ima za cilj promociju nastavka borbe protiv dečjeg rada, kako bi se ova pojava u potpunosti iskorenila do 2025. godine, u skladu sa ciljevima Agende održivog razvoja Ujedinjenih nacija. 

Ambasador Fernandes je istakao da bi učešće ministra Đorđevića na Konferenciji u novembru bilo od izuzetnog značaja, jer bi pored pitanja predviđenih Agendom bili organizovani sastanci na bilateralnoj osnovi, u cilju definisanja budućih modela saradnje.

On je naglasio da će ambasada uložiti maksimalne napore kako bi se prijateljski odnosi dve zemlje podigli na najviši nivo. 

Na sastanku su obostrano konstatovani prijateljski odnosi dve zemlje i sagovornici su izrazili nadu da će u narednom periodu biti uspostavljena saradnja i u drugim oblastima koje su u nadležnosti Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи