Provera snaga za hitno reagovanje – uzbunjivanje izviđačke čete

Provera operativnih sposobnosti dela stalno zadejstvovanih snaga i snaga za hitno reagovanje Vojske Srbije nastavljena je sinoć uzbunjivanjem jedne izviđačke čete iz Kraljeva, čiji je zadatak da izviđa rejone na pravcima eventualnog napada.

Na lokacijama širom Srbije istovremeno je vršena provera snaga za intervenciju ka ugroženim objektima uz angažovanje snaga ojačanja sastavljenih od specijalnih timova koji su prevoženi vazdušnim putem, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Pored toga realizovana je i provera dela snaga za hitno reagovanje u izvršenju marša i posedanju očekujućeg rejona, a deo snaga koji čine tim za izviđačko-diverzantska dejstva i tim za ronilačka dejstva izvršio je obezbeđenje prevodnice na kanalu Dunav–Tisa–Dunav od dejstva diverzantsko-terorističkih grupa, navodi se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво