Gužve i na aerodromima, novi let od Niša do Ciriha

Počele su gužve na aerodromima zbog letnjeg odmora. Od danas nova aviolinija za Cirih sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki".

Gostujući u Jutarnjem programu RTS-a direktor aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu Vladica Đurđanović rekao je da je niški aerodrom renoviran, da je urađena rekonstrukcija terminalne zgrade, urađeni su novi čekin šalteri i šalteri za pregled putnika i prtljaga.

"Dobili smo novi izgled zgrade niškog aerodroma. Sve avio-linije su rentabilne, popunjenost je preko 90 odsto u svakom avionu. Opravdavamo poverenje putnika i sve dok njih ima biće i novih linija", kaže Đurđanović.

Ističe da će država uložiti novac i za kontrolu letenja i izgradnju novog kontrolnog tornja.

"To je rezervni toranj letenja Srbije, funkcionisaće po celoj teritoriji Srbije. Uradiće se i planska dokumentacija, a očekuje se da se početkom 2020. završi toranj", dodaje Đurđanović.

Ističe da će se sledeće godine renovirati i prilazna sredstva.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи