Novi stanovi za pripadnike sistema odbrane

Državni sekretar u Ministarstvu odbrane Srbije Nenad Nerić uručio je ključeve 68 stanova pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske u beogradskom naselju Bežanijska kosa, i najavio da će u septembru na tom mestu biti useljen još 81 stan.

Nerić je na ocenio da je danas važan dan i za Ministarstvo odbrane jer je "konačno rešilo ono što nije bilo rešeno dugi niz godina".

"Još 2014. godine je menadžment Ministarstva odbrane krenuo u akciju 'završetak započetih radova' te smo zahvaljujući tome, pre svega Upravi za infrastrukturu, došli do današnjih rezultata", rekao je Nerić, prenelo je Ministarstvo.

Državni sekretar je posetio da je izgradnja 1.987 stanova na lokaciji u naselju "Bežanijska kosa 2" počela 1992. godine, a radovi na poslednjem objektu u Ulici Partizanske avijacije biće završeni u septembru 2017. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 26. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи