Apel građanima da ne koriste KCS kao alternativni pravac

Klinički centar Srbije (KCS) apelovao je na građane da u cilju nesmetanog zbrinjavanja pacijenata i pristupa vozila Hitne pomoći Urgentnom centru, ne koriste prolazak kroz KCS kao alternativni saobraćajni pravac.

Ta zdravstvena ustanova je saopštila da zbog velikih saobraćajnih gužvi, vozila Hitne pomoći sa najtežim pacijentima otežano dolaze do Urgentnog centra kao i da je otežano snabdevanje hranom i medicinskom opremom svih klinika KCS.

"Klinički centar Srbije u saradnji sa Saobraćajnom policijom i Gradskim sekretarijatom za saobraćaj, čini sve da omogući normalno funkcionisanje i zbrinjavanje pacijenata, ali je usled velikih saobraćajnih gužvi i znatno uvećanog broja vozila koja prolazak kroz KCS koriste kao alternativni pravac, to otežano", navodi se u saopštenju.

Klinički centar Srbije saopštio je ranije da je ulaz u tu ustanovu iz Pasterove ulice zatvoren za saobraćaj zbog radova na rekonstrukciji Bulevara oslobođenja. Alternativni ulazi u Klinički centar Srbije su iz Višegradske i Deligradske ulice. Dodaje se da će ulaz iz Pasterove ulice i dalje funkcionisati za vozila Hitne pomoći, vozila Ministarstva unutrašnjih poslova i vatrogasna vozila.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво