Upozorenje na vremenske nepogode, narandžasti meteolaram u celoj zemlji

Republički hidrometeorološki zavod upozorava da su je danas moguća lokalna pojava vremenskih nepogoda sa obilnim pljuskovima, grmljavinom i gradom. Narandžasti meteoalarm na teritoriji cele Srbije.

Očekuje se pretežno oblačno i sveže vreme, mestimično kiša, pljuskovi i grmljavina. Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 10 do 15, najviša od 17 do 21 stepen.

I u Beogradu je promenljivo oblačno i sveže, sa najavom kratkotrajne kiše ili pljuska sa grmljavinom. Vetar je slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura 13, najviša 19 stepeni.

Do nedelje će biti promenljivo oblačno i sveže, mestimično kiša, pljuskovi i grmljavina, u nedelju na severu i zapadnu razvedravanje i toplije.

U prvoj polovini naredne sedmice biće sunčano i toplo, zatim retka pojava poslepodnevnih pljuskova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво