Beograd, uklanjaju se bašte nekoliko kafića u Cetinjskoj ulici

Komunalni inspektori opštine Stari grad sproveli su kontrolu postavljenih bašta u Cetinjskoj ulici i doneli sedam rešenja za uklanjanje bašta koje su postavljene bez rešenja.

Reč je o baštama ugostiteljskih objekata u Cetinjskoj 15 - Šupa, Dvorištance, Jedno mesto 011, Bananica, Elektropionir, Džez kafanica Bajloni i Jedno mesto 011-2, rečeno je Tanjugu u Gradskoj upravi.

Inače, navode, od početka godine do 13. maja komunalni inspektori opštine Stari grad napisali su osam prekršajnih naloga za ugostiteljske objekte u Cetinjskoj 15 koji nisu radili u skladu sa gradskom Odlukom o radnom vremenu.

Komunalna inspekcija nastavila je sa redovnom kontrolom rada ugostiteljskih objekata u Cetinjskoj ulici i ove godine, pa komunalni inspektori svakog vikenda, u noći između petka i subote, i subote i nedelje, kontrolišu njihov rad, uz asistenciju policije.

Od tih osam prekršajnih naloga, jedan, u iznosu od 37.500 dinara plaćen je u roku od osam dana, dok su ostalih sedam, ukupnog iznosa 600.000 dinara, poslati Prekršajnom sudu.

broj komentara 1 pošalji komentar
(petak, 19. maj 2017, 10:24)
anonymous [neregistrovani]

slavija

treba zabranit saobracaj u centru grada i otvorit sto vise basti.