Postignut dogovor sa direktorom, đaci se vraćaju u klupe

Đaci drugog tri kragujevačke Osnovne škole "Stanislav Sremčević" u ponedeljak se vraćaju u školske klupe, rekao je za RTS rekao Aca Savić, jedan od roditelja.

Savić je naveo da je sa direktorom postignut dogovor da će dečak zbog kog je došlo do bojkota od ponedeljka imati posebnog asistenta, psihologa ili pedagoga škole.

"Sa njim će na odmoru biti i dodatno nastavno osoblje kako bi se ponašanje dečaka kanalisalo i da bi se obezbedilo normalno odvijanje nastave", dodao je Savić.

Roditelji su, kako kaže Savić, odlučili da decu pošalju u školu da ne bi više gubili nastavu, a od nadležnih očekuju da suštinski reše problem kako bi svima bilo omogućeno normalno školovanje ali i bezbednost na času i u školskom dvorištu.

Iako je juče objavljeno da je dogovor postignut na sastanku u Centru za socijalni rad, đaci ni danas nisu došli na nastavu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара