"Uzmi račun i pobedi" – treći put

Treće izvlačenje 179 nagrada, ukupne vrednosti od nešto više od 31 milion dinara, u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", biće održano u 17.45. Direktan prenos na Prvom programu RTS-a.

U nekoliko gradova i opština u kojima je, u proseku, svaki građanin poslao kovertu sa računima, izvlačenje se prati još pažljivije. Jedan od takvih je Užice koji je među pet gradova iz kojih je stiglo najviše fiskalnih računa i slipova.

Do sada, kako kažu, i nisu imali sreće u igri "Uzmi račun i pobedi", bar kada je reč o glavnim nagradama, ali i dalje učestvuju, i ne gube nadu da će se među dobitnicima vrednih nagrada, naći i neko od Užičana.

Građani Užica kažu da učestvuju u nagradnoj igri i da se nadaju da će bar neko od njih dobiti neku od glavnih nagrada.

U prethodna dva izvlačenja, četvoro Užičana dobilo je robne nagrade. Osim njih, svi priželjkuju i neku od glavnih, ali i nagradu za svoj grad.

"Mi ćemo se potruditi, jer koliko znam akcija traje još sedam dana, da kao lokalna samouprava, sa najuticajnijim i najznačajnijim društvenim mrežama u gradu, pojačamo aktivnost u poslednjih sedam dana kako bi dobili jednu dobru stvar za grad, prvenstveno za mlade sugrađane", objašnjava Nemanja Nešić, zamenik gradonačelnika Užica.

Do kraja nagradne igre i takmičenja za lokalne zajednice, dele ih još dva izvlačenja, koja će im, nadaju se, uz malo sreće, dosadašnju odgovornost i upornost, doneti i  vaj-faj zonu sa besplatnim internetom za najaktivniju lokalnu zajednicu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво