Dobitnici drugog izvlačenja nagradne igre preuzeli 12 "fijata"

Srećnim dobitnicima drugog kola fiskalne nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" u Kragujevcu je uručeno 12 novih "fijata 500L".

Automobile su dobili Saša Ilić iz Vranja, Velimir Milojičić iz Kule, Milijana Peković iz Sivca, Mirjana Bukvić iz Bačke Palanke, Anica Radonjić iz Trstenika, Miroslav Novčić iz Ćuprije, Ivan Kaloper iz Kikinde, Slađana Krstić iz Crnoklišta, Vesna Antić iz Vitoševca, Filimon Sima Filipović iz Beograda, Judit Gojkov iz Kanjiže i Anka Vukmirović iz Kljajićeva.

Judit Gojkov iz Kanjiže poslala je samo jedan koverat i, kako je rekla za Tanjug, čekala je da izvlačenje bude baš 13. marta i dobila je novi automobil, koji će voziti ona i koji će joj, kako kaže, dobro doći, jer kod kuće ima "opel vektru" staru 25 godina.

Miroslav Novčić iz Ćuprije rekao je da nikako nije mogao da dođe do koverata, jer su ih ljudi razgrabili, a da pored njegove radnjice živi jedna komšinica penzionerka, te da je sa njom delio račune.

"Ja sam joj pokazao svoje račune i podelili smo – meni malo koverte, njoj malo računi, ona je poslala i eto meni zeca u kapi. Ja sam počastio sve već. Vozilo će dobiti moja ćerka Marija, koja je rekla da će mi kupiti odličan bicikl i onda ćemo se menjati", rekao je Novčić.

Anica Radonjić iz Trstenika dobila je "fijat 500L", poslala je desetak koverata, od kojih na svoje ime dva-tri. Kaže da je veoma srećna što je izvučena i da je uvek vozila "Zastavine" automobile – prvo "tristaća" dugo godina, posle "keca", i evo sad "fijat 500L".

Slađana Krstić iz Crnoklišta poslala je osam koverata, njen suprug je gledao izvlačenje i nisu mogli da poveruju da su dobili nov automobil, koji će pokloniti unuku za 18. rođendan.

Državni sekretar Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave Željko Ožegović, koji je dobitnicima uručio ključeve, rekao je da je u razgovoru sa dobitnicima čuo da znaju zašto se nagradna igra sprovodi i da su to, kako smatra, sigurno oni indirektni efekti povećanja razumevanja građana zašto je važno boriti se protiv sive ekonomije.

"Sutra imamo konferenciju za novinare gde ćemo predstaviti efekte i samo sprovođenje nagradne igre, kao i finansijski efekat cele nagradne igre", rekao je Ožegović za Tanjug.

Kako smatra, u nagradnoj igri sve je moguće, i to ilustruje primerom Judit iz Kanjiže, koja je poslala samo jedan koverat i među 5,6 miliona njih, dobila nov automobil.

"Zaista mislim da je neke bog pogledao i da im se vratilo za neke loše epizode iz života, kao što je prethodnoj dobitnici stana kuća izgorela pre 15 godina, jednoj ženi su ukrali auto, ali eto, imali su vere da će oni možda biti među dobitnicima i to im se zaista i desilo", rekao je Ožegović.

Zahvalio je dobitnicima što podržavaju ovu nagradnu igru i akciju borbe protiv sive ekonomije i pozvao sve građane da u naredna dva kola takođe uzmu učešće i pošalju što više koverata.

Ostalo je još dva izvlačenja u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", koja se završava sa 31. martom, a svi dospeli neizvučeni koverti i dalje su u igri.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво