"Uzmi račun i pobedi", do 31. marta očekuje se više od osam miliona koverata

Među pet i po miliona koverata u drugom krugu izvlačenja nagradne igre Uzmi račun i pobedi, stan u Beogradu dobila je porodica Spasić iz Blaca. Dodeljeno je još 177 nagrada vrednih gotovo 25 miliona dinara. Smanjen je broj neispravnih pošiljki, ali ne i interesovanje za učeće, pa se do poslednjeg kruga 31. marta očekuje više od osam miliona koverata.

Prvo neverica pa radost - tako se osećaš, kaže Zorica Spasić iz Blaca kada od pet i po miliona koverata izvuku baš onaj koji si ti poslao i to za glavnu nagradu.

Zorica ističe da nije mogla da veruje da je dobila stan.

"Stan je došao je u prave ruke", kaže Zoričin suprug, Dragoljub.

Igrali su ali nisu mnogo očekivali Kaloperi iz Kikinde, pa nisu ni gledali izvlačenje. Da su vlasnici novog automobila, saznali su od prijatelja.

Navodi da je vozio "opel kadet" starog 30 godina. "Sad ćemo žena i ja da se vozimo u novom autu", dodaje srećni dobitnik.

Konkurencija za nagradu naredne dve subote biće još veća - dnevno stiže preko 200 hiljada koverata i računica je da će ih do kraja marta biti više od osam miliona. A onih koji nepažnjom svojoj sreći okreću leđa, sve je manje.

Ivan Radak iz Naleda navodi da je u drugom izvlačenju bilo 19 neispravnih koverti za razliku od prvog kada ih je bilo 30.

"Od tih 19 ponovo se ponavlja problem sa računima ispod 100 dinara. Takvi koverata je bilo osam. Pet koverti nisu bile ispravno popunjene, u tri su pomešani slipovi i računi, u dve neispravni, dok je u jednom bilo manje od 10 računa. Sve je to mimo pravila i morale su da budu odbačene", kaže Radak.

Mimo zakona je i da se koverte za nagradnu igru šalju na ime maloletnih osoba. Takvih je u prvom krugu bilo osam. Koliko ih je izvučeno ove subote još se proverava, ali među dobitnicima glavnih nagrada ih nema.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи