"Uzmi račun i pobedi" – stan dobila Zorica Spasić iz Blaca

Izvučeni dobitnici 178 nagrada u drugom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Učestvovalo je više od pet miliona koverti, a dodeljene nagrade vredne su više od 24,5 miliona dinara. Ove subote stan u Beogradu dobila je Zorica Spasić iz Blaca, a prošlonedeljnoj dobitnici stana ključevi su uručeni u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a.

18.40 – Dobitnica stana u Beogradu je Zorica Spasić iz Blaca, a njenu kovertu izvukla je predsednica Ženskog košarkaškog kluba Crvena zvezda i bivša košarkašica Nataša Kovačević.

18.30 - Izvučeni dobitnici još šest "fijata 500L": Anka Vukmirović iz Kljajićeva, Judit Gojko iz Kanjiže, Filipović Sima Filimon iz Žarkova, Antić Vesna iz Vitoševca, Krstić Slađana iz Crnoklišta, Kaloper Ivan iz Kikinde.

18.20 – Dobitnici dva letovanja u Grčkoj: Ratko Ranitović iz Kraljeva i Stojkov Milica iz Aleksandrova. U Pariz ide Savka Jonev iz Beograda, a u Njujork Cicka Katarina iz Kovačice 

18.10 – Prvih šest dobitnika automobila "fijat 500L": Milojičić Velimir iz Kule, Milijana Peković iz Sivca, Mirjana Bukvić iz Bačke Palanke, Radonjić Anica iz Trstenika, Saša Ilić iz Vranja, Miroslav Novičić iz Ćuprije.

17.50 – Uručeni ključevi Marini Grković iz mesta Mesarci kod Debrca, koja je u prvom izvlačenju osvojila stan u Beogradu.

U drugom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" učestvovali su samo fiskalni računi i slipovi koji su pristigli na adresu navedenu na namenskoj koverti do 17. marta do 23 časa i 59 minuta.

U direktnom televizijskom prenosu izvučene su sledeće nagrade: Dvosoban stan u Beogradu u Ulici braće Jerković 51,18 metara kvadratnih, sa polisom osiguranja imovine, zatim 12 automobila "fijat 500L", petodnevno putovanje u Njujork za dve osobe, sa obezbeđenim avionskim prevozom i polisom putnog osiguranja...

Izvučeno je i četvorodnevno putovanje u Pariz za dve osobe, sa avionskim prevozom, polisom putnog osiguranja i kartama za jedan meč Rolan Garosa, kao i dva putovanja u Grčku za dve osobe, u trajanju od 10 dana, sa obezbeđenim autobuskim prevozom i polisom putnog osiguranja.

Izvlačenje ostalih nagrada takođe je obavljeno u studiju RTS-a i prenosilo se putem lajv strima na Internet portalu RTS-a. Reč je o odmorima, prenosivim računarima, frižiderima, mobilnim telefonima, televizorima, beloj tehnici...

Za izvlačenje koverti bili su zaduženi predsednica Ženskog košarkaškog kluba Crvena zvezda i bivša košarkašica Nataša Kovačević, reprezentativka Srbije u streljaštvu Andrea Arsović, kao i poznati glumci iz serije "Vojna akademija" Tijana Pečenčić i Radovan Vujović, koji su takođe podržali Godinu borbe protiv sive ekonomije, saopštilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

Koverte koje su blagovremeno stigle na traženu adresu i ne budu izvučene, učestvovaće u narednim izvlačenjima, koja su zakazana za 25. i 31. mart.

Građani mogu da šalju dodatne koverte sve do 30. marta, a komisija apeluje na građane da pre slanja koverti provere pravila igre.

U okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" prošle subote je izvučeno prvih 177 nagrada, ukupne vrednosti 24.288.534 dinara.

Ukupno je za učesnike igre obezbeđeno 50 automobila "fijat 500L" u vrednosti od oko 61 miliona dinara, a nagradni fond obuhvata 742 nagrade u vrednosti od preko 135 miliona dinara.

Spisak svih dobitnika biće objavljen na Internet portalu RTS-a, u dnevnom listu Politika, kao i na internet stranici nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", internet stranici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku ne dužem od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu Politika, dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja u tom listu.

Vlada Srbije proglasila je 2017. godinom borbe protiv sive ekonomije, a nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" je jedna od 68 podsticajnih mera.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво