Dobitnica stana u Beogradu: Rekoh, 'ajde da probamo, pa šta bude

Marina Grković iz sela Mesarci kod Debrca dobila je stan u naselju Braće Jerković u Beogradu u prvom izvlačenju dobitnika nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Poslala je oko 30 koverti i to na insistiranje deteta, koje je priželjkivalo automobil.

U hamburgdžinici Marine Grković u selu Debrc kod Šapca večeras se slavi glavna nagrada, a dobitnica kaže za RTS da još nije svesna šta joj se desilo.

"Poslala sam oko 30 koverti, na insistiranje deteta. Sve sam spremila, spakovala, napisala i poslala", rekla je dobitnica stana površine 51 kvadrat u Beogradu.

Oduševljen je i suprug, koji je muzičar pa večeras ne prisustvuje slavlju u krugu porodice, ali ni on, kaže Marina, još ne može da poveruje.

Porodica Grković nije često učestvovala u nagradnim igrama jer su mislili da "nemaju sreće".

"Ovo je na insistiranje deteta – možda dobijemo nešto, možda dobijemo auto... Rekoh, 'ajde da probamo pa šta bude, ali ispalo je dobro što sam je poslušala. Nekada treba poslušati i mlađe", rekla je dobitnica jednog od stanova koji se dodeljuju u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi".

U Beograd se, kaže, cela porodica Grković neće preseliti, ali će mlađi sigurno živeti u tom stanu.

"Sin će se verovatno preseliti zbog školovanja", rekla je Marina, koja ima još dvoje dece koje se sigurno podjednako raduju nagradi.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 04. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије