Udruženje "Kombi prevoz putnika": Postignut dogovor

Sa Ministarstvom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture postignut je dogovor oko prevoza putnika kombijima uz dodatna preregistrovanja postojećih delatnosti, saopštilo je udruženje "Kombi prevoz putnika".

Iz tog Udruženja su saopštili da su kroz razgovore konstatovali da postojeći zakonski propisi omogućavaju da se vid delatnosti koji obavlja veći deo članova Udruženja "Kombi prevoz putnika", može obavljati uz dodatna preregistrovanja postojećih delatnosti.

Kako se navodi, takođe je konstatovano da će se u sledećoj izmeni zakona koja je najavljena za 2018. godinu, nakon sprovedenih analiza potreba za ovim vidom prevoza, nacionalnih zakonodavstava zemalja EU i javnih rasprava, utvrditi mogućnost i način učešća ovih vozila u prevozu putnika u drumskom saobraćaju.

Iz Udruženja su istakli i da su u periodu od poslednjeg protesta, obavili više konstruktivnih sastanaka sa predstavnicima Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture na najvišem nivou.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво