Promovisana 13. klasa policijskih pitomaca

U Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici je promovisana 13. klasa polaznika tog centra u policajce pripravnike. Ministar Nebojša Stefanović je rekao da će država nastaviti sa opremanjem policije i sa projektima u kojima će se znati da Srbija stoji iza svakog svog policajca.

Promociji novih policajaca prisustvovao je i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović koji je tom prilikom rekao da je ponosan na činjenicu da je još jedna generacija polaznika završila osnovnu policijsku obuku.

Stefanović je polaznicima čestitao na, kako je rekao, još jednom završenom poglavlju u njihovim životima.

"U svakoj klasi napredujemo sve više, jer primenjujemo najsavremenija dostignuča i metode. Najvažnije je da naša zemlja bude sigurna i da svi oni koji daju drogu deci znaju da je policija tu da to spreči i da spreči svaki drugi vid kriminala", rekao je Stefanović.

On je kazao da će država nastaviti sa opremanjem policije i nastaviti sa projektima u kojima će se znati da Srbija stoji iza svakog svog policajca.

"Borite se da građani Srbije budu ponosni što imaju takve policajce", poručio je Stefanović novoj generaciji policajaca. On je uručio i nagrade najboljim polaznicima 13. klase.

Treća u klasi je Jovana Drozga, drugi je Miroslav Vjetrović, a najbolje rezultate u 13. klasi pokazala je Jelena Milidragović.

Ona je zahvaljujući se u ime nagrađenih i svih drugih novopromovisanih policajaca rekla da obećava da će opravdati poverenje i da će na pravi način primeniti stečeno znanje.

"Obuka je bila kompletna, nekima manje a nekima više teška, ali svakako zahtevna. Trinaesta klaso, ostanimo hladnog razuma i čistog srca", rekla je Milidragović.

Danas je ukupno promovisano 236 novih policajaca-pripravnika koji su završili obuku u Centru za osnovno policijsko obrazovanje u Sremskoj Kamenici, a njihovoj promociji prisustvovao je veliki broj građana, roditelja, prijatelja i kolega.

Број коментара 53

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи