Normalizacija situacije u Vladičinom Hanu i Trgovištu

U Pčinjskom okrugu vanredna situacija zbog snega i dalje je na snazi u opštinama Vladičin Han i Trgovište. U obe opštine se situacija normalizuje, kako su za RTS rekli iz opštinskih štabova za vanredne situacije.

Štab za vanredne situacije u Vranju u petak je ukinuo vanrednu situaciju na delu teritorije grada, ostaje na snazi u Poljanici, Bareliću, Krivoj Feji, gde se nastavlja čišćenje puteva i pružanje pomoći ugroženom stanovništvu.

Trenutno nema padavina, ali s obzirom na to da su najavljene nove snežne padavine, iz gradskog Štaba za vanredne situacije apeluju na građane u brdsko-planinskim krajevima gde su prohodni putevi, da se deca i iznemogla lica privremeno premeste u niže krajeve kod rođaka ili u prihvatni centar.

U područjima gde to nije izvodljivo, Štab će uputiti Vatrogasno-spasilačku jedinicu. Sve relevatne službe su u pripravnosti.

U Pčinjskom okrugu vanredna situacija zbog snega i dalje je na snazi u opštinama Vladičin Han i Trgovište. U obe opštine se situacija normalizuje, kako su nam rekli iz opštinskih štabova za vanredne situacije.

U Trgovištu je u subotu palo oko 15 centimetara novog snega, pa se otežano stiže do nekih sela i zaselaka. Mehanizacija je na terenu, 12 mašina raščišćava puteve. U Vladičinom Hanu svi putni pravci su prohodni.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво