Završena popravka na toplovodu u centru Beograda, uskoro grejanje

Na grejnom području toplane „"Dunav" počelo je punjenje magistralnog toplovoda hemijski i termički pripremljenom vodom kako ne bi došlo do nepredviđenih kvarova. Potrošači mogu uskoro da očekuju grejanje. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali zahvalio je radnicima "Beogradskih elektrana" koji su proveli noć otklanjajući kvar na delu magistralnog toplovoda.

Kako se navodi u saopštenju JKP „"Beogradske elektrane", ekipe za hitne intervencije su tokom cele noći, bez prekida i u veoma teškim uslovima za rad, popravljale kvar na delu magistralnog toplovoda na grejnom području toplane „"Dunav“".

Ekipe za mašinske radove završile su poslednje varove na cevi koja se nalazi na nepristupačnom mestu, ispod tramvajskih šina.

Kako se navodi, počelo je punjenje magistralnog toplovoda hemijski i termički pripremljenom vodom, kao i uzgrevanje vode, kako ne bi došlo do nepredviđenih kvarova.

To znači da potrošači toplotne energije prve efekte zagrevanja mogu uskoro da očekuju, ističe se u saopštenju.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali zahvalio je radnicima "Beogradskih elektrana" koji su proveli noć otklanjajući kvar na delu magistralnog toplovoda, kada je pukla cev stara samo šest godina.

"Jednostavno cev je pukla. Meni je važno da svi zajedno prođemo kroz ovu situaciju i apelujem na građane da budu strpljivi", rekao je Mali.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи