MUP dostavio namirnice odsečenim domaćinstvima

Pripadnici Sektora za vanredne situacije MUP-a dostavili su hranu, lekove i vodu odsečenim domaćinstvima u selu Mijovce, u okolini Vranja, saopšteno je iz MUP-a.

U toj akciji, koja je trajala 12 sati, učestvovalo je sedam pripadnika Sektora za vanredne situacije, koji su, po izuzetno neprohodnom putu, sa smetovima na pojedinim mestima i do dva metra, pešačili oko šest sati do zavejanih domaćinstava.

Iz MUP-a podsećaju da je na snazi vanredna situacija u 13 opština - u Ivanjici, Dimitrovgradu, Crnoj Travi, Trgovištu, Blacu, Medveđi, Sjenici, Vranju, Vranjskoj Banji, Vladićinom Hanu, kao i delu opština Gadžin Han, Vlasotince, Nova Varoš i Tutin.

Do sada, u svim intervencijama iz smetova su izvučena 73 vozila, evakuisano je 139 građana i spasene tri osobe.

Na svim intervencijama, od 6. januara do danas, angažovan je 271 pripadnik vatrogasno-spasilačkih jedinica sa 116 vozila, sedam ATV vozila (za sve terene) i 12 motornih sanki.

Državni putevi prvog, drugog i trećeg prioriteta u Srbiji su prohodni.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се