Ulica otvorenog srca na Novom Beogradu

Opština Novi Beograd je i ove godine organizovala novobeogradsku „Ulicu otvorenog srca“ koju je posetilo više desetina hiljada građana koji su sa mališanima uživali u višečasovnom kulturno-zabavnom programu.

"Ovo je već peta godina zaredom kako obeležavamo našu, novobeogradsku 'Ulicu otvorenog srca' i kad god nas posluži lepo vreme, kao danas, atmosfera je uvek dobra. Tu su roditelji sa decom, lepa je atmosfera, hvala Bogu imamo lep dan i stvarno sam srećan i zadovoljan",  rekao je predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić.

Novobeogradski mališani i njihovi roditeli uživali su u društvu mnogobrojnih kostimiranih animatora, ali i u predstavi „"Tri praseta“", saopštila je Opština Novi Beograd.

Dečje lutkarsko pozorište "„Pinokio"“ izvelo je predstavu „"Uspavana lepotica“", a na oduševljene najmlađih prikazana je i neobična atrakcija, lutka Maks Maksimus koja je prošetala ispred centralne bine na kojoj su takođe nastupila i kulturno-umetnička društva, dečji horovi i mnogi drugi umetnici.

Kao i svake godine bili su postavljeni i štandovi prodajnog karaktera a sav prihod od prodatih čuvenih klovnovskih nosića namenjen je korisnicima Humanitarne fondacije "„Budi human"“.

Na ovogodišnjoj manifestaciji učestvovali su, između ostalih, i učenici novobeogradskih osnovnih škola, mališani iz PU "11. april“, kao i deca polaznici besplatnih školica opštine Novi Beograd.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи