Novogodišnji paketići za srpsku decu na KiM

Dečaci i devojčice iz Donje i Gornje Brnjice, Kuzmina, Gracka, Slivova i Rabovca na Kosovu i Metohiji dobili su novogodišnje paketiće, koje su za njih obezbedili Kabinet zamenika kosovskog premijera i Kancelarija za pitanja zajednica.

"Kao i prošle godine, nastavili smo podelu paketića. Nastavićemo da budemo uz svakog Srbina i uz svako srpsko dete i u narednom periodu. Nadam se da će ovo polako postati tradicija, jer videli smo da su deca uživala, provela su divan dan, gledajući predstavu, družeći se međusobno, ali i sa glumcima i Deda Mrazom", kazao je direktor Kancelarije za pitanja zajednica Ivan Tomić.

Tomić je takođe okupljenima čestitao nastupajuću 2017. godinu, uz želje da bude ispunjena zdravljem, srećom i blagostanjem, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Zahvaljujući opštini Gračanica, privremenom organu Priština i GSP deca iz Gornje Brnjice, Kuzmina, Gracka, Slivova i Rabovca dovezena su u Donju Brnicu, gde su najpre imali priliku da uživaju u predstavi "Pesnik je kriv za sve", koju su izveli mladi glumci teatra Geto iz Gračanice, a zatim i da se svi zajedno druže sa Deda Mrazom.

U današnjoj akciji podeljeno je 260 paketića, a sutra će još 550 dece iz Prilužja, Gojbulje, Banjske i Gracka dobiti svoje novogodišnje paketiće, navodi se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи