Vulin i Oricio o saradnji i migrantima

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, sastao se sa novim šefom Misije OEBS-a u Srbiji, ambasadorom Andreom Oriciom sa kojim je razgovarao o ostvarenoj saradnji i aktivnostima te organizacije u Srbiji.

Aleksandar Vulin i ambasador Oricio su razgovarali i o aktuelnoj migrantskoj krizi i suočavanju sa posledicama velikog priliva migranata u poslednje dve godine.

Oricio je konstatovao pozitivan odnos Vlade Srbije prema migrantskoj populaciji.

Takođe, naglasio je važnost saradnje za poboljšanje položaja osoba koje su smeštene u ustanovama socijalne zaštite.

Vulin je poželeo dobrodošlicu novom šefu Misije OEBS-a u Srbiji, istakavši da je OEBS veoma važan partner RS u svim oblastima.

Ministar se zahvalio za svu dosadašnju pruženu pomoć i podršku.

Sagovornici su izrazili nadu da će se partnerska saradnja nastaviti i unaprediti u budućnosti, i saglasili su se da je neophodan jedinstven stav svih zemalja i institucija kako bi se na pravi način nosili sa problemom migracija, saopšteno je iz tog resora.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи