Avion "Ostrijan erlajnsa" neplanirano sleteo u Beograd

Avion kompanije "Ostrijan erlajns" OS 769, koji je saobraćao na liniji Beč-Priština, neplanirano je sleteo na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", saopšteno je u aerodromskoj Službi za odnose sa javnošću. Većina putnika nastavila ka željenjnim odredištima. Šestoro putnika sa probemom sa vizama vratili su se u Beč.

Avion austrijske avio kompanije sleteo je na beogradski aerodrom u nedelju oko 22 sata.

Nakon bezbednog sletanja, avio-kompanija "Ostrijan erlajns" preuzela je organizaciju nastavka putovanja za svoje putnike.

Kako je rečeno Tanjugu u toj kompaniji, više nema nijednog putnika koji je ostao u Beogradu.

Vilhelm Baldija iz službe za odnose sa javnošću te avio-kompanije rekao je da je avion sinoć sleteo na beogradski aerodrom zbog vibracija na motoru.

Dodao da je na tom letu bilo 79 putnika, a da je šestoro njih imalo problem sa vizama za Srbiju, pa su morali ostati u tranzitu na aerodromu.

Tokom noći deo putnika prevezen je drugim avio-lijama ka željenim destinacijama, a za drugi deo je obezbeđen hotelski smeštaj u Beogradu.

Za sve njih, kao i za šestoro putnika koji su imali problem sa vizama, jutros je obezbeđen let za Beč.

Kosovski mediji preneli su da je avion austrijske kompanije prinudno sleteo na aerodrom "Nikola Tesla" zbog kvara na motoru.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво