LSV: Nikada više fašisti na ulicama Novog Sada

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu saopštio je da taj grad nikada više neće dozvoliti fašistima i neonacistima da ponovo kroče na njegove ulice.

Gradski odbor je, povodom predstojećeg obeležavanja Dana oslobođenja Novog Sada u Drugom svetskom ratu, istakao da je to dokazao i kada su građanke i građani tog vojvođanskog grada 7. oktobra 2007. godine sprečili grupu neonacista da u centru grada proslave rođendan Hajnriha Himlera.

Iz stranke su čestitali Dan oslobođenja uz ocenu da je Vojna parada najbolji način da se pokaže da nikada neće biti zaboravljeni antifašisti koji poginuli u borbi za slobodu.

"Vojna parada, koja će, konačno, tim povodom biti organizovana u subotu u Novom Sadu najbolji je način da naš grad i čitava država pokažu da nikada nećemo zaboraviti sve antifašiste koji su u borbi za oslobođenje pre 72 godine dali svoje živote. Zahvaljujući njihovoj hrabrosti i borbi, grad je oslobođen od okupatora i danas živimo u slobodi", piše u saopštenju LSV.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи