Potpisan memorandum između MUP-a i NAVAK-a

Sprovođenjem Memoranduma o saradnji između Ministarstva unutrašnjih poslova i Nacionalne vozačke akademije, policijski službenici će ovladati veštinama koje će doprineti da se građani osećaju bezbednije, izjavio je vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić nakon potpisivanja memoranduma.

"Potpisivanjem ovog memoranduma stvaraju se dugotrajni uslovi za sprovođenje poslovno-tehničke saradnje koja će imati ulogu edukacije policijskih službenika. Takođe, osim koristi koje će imati građani ovim sporazumom, moram da napomenem da budžet Republike Srbije neće biti opterećen nijednim dinarom", rekao je Rebić.

Objasnio je da će pripadnici posebnih jedinica MUP-a imati priliku da ovladaju novim veštinama upravljanja borbenim vozilima, što je posebno značajno kako bi mogli da odgovore na sve bezbednosne izazove.

"Posebno sam zadovoljan što smo u prethodne dve godine imali izuzetnu saradnju sa NAVAK-om, pre svega sprovođenjem akcije '1000 mladih vozača' čime smo doprineli bezbednosti građana", istakao je Rebić.

Direktor Nacionalne vozačke akademije Mirko Alvirović izrazio je zadovoljstvo da kao vozačka akademija mogu pružiti i preneti znanje specijalnim jedinicama policije čiji je zadatak da brinu o bezbednosti građana posebno u saobraćaju.

"NAVAK je ponosan što je napravio ovakav sporazum sa MUP-om i verujemo da će obe strane biti zadovoljne i što je najvažnije da će građani Srbije od toga imati koristi", istakao je Alvirović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи