Počeli radovi na izgradnji igrališta u Kragujevcu

U okviru projeta "Kreativni veliki park", koji Fondacija Dragica Nikolić donira Kragujevcu, počeli su radovi na izgradnji dečjih grališta.

Na površini od oko 3.000 kvadrata, grade se tri igrališta prilagođena deci različitog uzrasta, koja će biti kompletno opremljena sportskim rekvizitima i zabavnim sadržajima. Kako je najavljeno, rok za završetak radova je 60 dana.

Prema rečima predsednice Fondacije, Dragice Nikolić, u drugoj fazi radiće se pešačke staze, a urađen je i projekat za rekonstrukciju košarkaškog igrališta.

"Mi smo obećali da ćemo Kragujevcu donirati park vredan oko 200.000 evra, ali budući da se javljaju brojni donatori, koji zajedno sa nama žele da učestvuju u stvaranju novog prostora za igru i zabavu svoje dece, izvesno je da će ta cifra biti premašena. Ideja nam je da se kreativni veliki park, ne ograniči samo na dečja igrališta, već da se proširi na prostor do Spomen parka u Šumaricama", kaže Dragica Nikolić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се