Nemo se ljutiš Borise

Ekipa serije "Selo gori a baba se češlja" ugostila predsednika Srbije Borisa Tadića.

U Dragojlovo dvorište, u mestu "gde se baba češlja dok selo gori", došao je nesvakidašnji gost. Na snimanju 63. epizode serije rekordne gledanosti, sa glumcima i meštanima, družio se predsednik Srbije Boris Tadić.

Predsednik Tadić je tom prilikom rekao da voli da poseti "autentičnu Srbiju" koju serija prikazuje i da se oseća kao da je posetio živi etnografski muzej.

Predsednika su u ime ekipe dočekali reditelj i scenarista Radoš Bajić, kao i glumac Mirko Babić, koji je Tadića pozdravio replikom prepoznatljivom po liku Dragojla, koga tumači u toj seriji.

Reditelj serije, čiji će četvrti, poslednji serijal biti emitovan od januara 2010. godine na Radio-televiziji Srbije, istakao je da je izuzetno počastvovan predsednikovom posetom.

Tadić je u nastavku snimanja serije simbolično "spustio" jednu klapu.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво