Pronađena nestala devojčica

Novosadska policija pronašla devojčicu Jovanu Ibraimović čiji je nestanak prijavljen u ponedeljak.

Trinaestogodišnja Jovana je pronađena oko 18 sati u novosadskom naselju Klisa.

Jovanini roditelji prijavili su njen nestanak u ponedeljak, a poslednji put je viđena u utorak pre podne na železničkoj stanici u Beogradu.

Jovanina majka rekla je ranije za RTS da se njena ćerka u ponedeljak igrala sa drugaricom kod kuće, a zatim otišla da je isprati. Jovanina drugarica rekla je da su zajedno krenule ka autobuskoj stanici i na putu srele treću drugaricu. Jovana je sa njom otišla na Čukaričku padinu. Tamo je, kako ona kaže, Jovana prespavala u ponedeljak uveče.

U utorak ujutru Jovanina drugarica se vratila svojoj kući, a Jovana je rekla da kući ne želi i ne sme da ide zbog straha od reakcije roditelja zato što kod kuće dan ranije nije prespavala.

Jovana se uputila ka železničkoj stanici, kako bi otišla za Niš kod babe i dede. Kako je njena majka rekla, Jovana u Niš nije bila stigla.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво