Sajt RTS-a ponovo među najboljima

Časopis "Pi-Si pres" dodelio je danas priznanja za najbolje domaće sajtove u 2015. godini. Među najboljih pet u kategoriji Vesti je i sajt RTS-a. Najbolji informativni sajt u ovoj kategoriji je N1.

Dodeljeno je 50 priznanja u kategorijama Vesti, Servisi, E-market, Baza znanja, Moderna porodica, Slobodno vreme i Blog. Priznanja pobednicima dodeljena su na svečanosti u Skupštini grada Beograda.

Pored sajtova N1 i RTS-a, među najboljima u kategoriji Vesti su i sajtovi B92, Beta i Južne vesti.

U obrazloženju nagrade Pi-Si presa navodi se da se veoma posećeni sajt Javnog servisa, dizajnom i sadržajem prilagodio raznim uređajima, tako da se sa njega lako može gledati televizija.

"Zanimljivih vesti ima uvek, pošto RTS neprekidno emituje dva TV kanala, s tim što se redakcija trudi da dodaje i razne ekskluzivne sadržaje za posetioce portala. Tekst prate multimedijalni sadržaji, ali bi se moglo reći da multimediju prati tekst, zahvaljujući kome će vas Gugl često uputiti na sajt RTS-a čak i kada tražite nešto o čemu se pričalo na televiziji", ističe Pi-Si pres.

Kao zamerka navedeno je to što nema mnogo komentara kao na drugim portalima. "RTS bi trebalo da poradi na jačanju onlajn zajednice uz izbegavanje raznoraznih botova", piše časopis.

U ovogodišnjem, 19. po redu, izboru su pored sajtova nagrađeni i najbolji nastupi na društvenim mrežama kao i najkvalitetnije mobilne aplikacije.

Specijalnu nagradu RNIDS-a za izuzetan doprinos razvoju domaćih onlajn servisa poneo je sajt E-uprava.

Prisutnima se obratio glavni i odgovorni urednik časopisa Pi-si pres Dejan Ristanović.

Prvi put u Srbiji pobednici su dobili statuu proizvedenu na 3D štampaču.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво